HOE KEUZES JE LEVEN BEPALEN

PASSIE OM MENSEN TE BEGELEIDEN

PASSIE OM MENSEN TE BEGELEIDEN

Mijn naam is Vronie Veugelers (1960). Ik ben eigenaar en oprichter van Mychoice Coaching.

Mijn loopbaan begon als juf voor de klas. Na vijf jaar ruilde ik al mijn zekerheden in om een wereldreis te maken. Ik wilde meer zien van de wereld, mensen ontmoeten en culturen ontdekken. Tijdens mijn reis ondervond ik hoe het was om mijn eigen weg te gaan en eigen keuzes te maken. Los van wat ‘gangbaar’ was of van mij verwacht werd. Dat voelde heel goed. Toen ik na twee en een half jaar weer terug in Nederland kwam, besloot ik mijn leven anders in te richten en ook mijn loopbaan in eigen hand te nemen.

Ik schoolde me om richting HR | P&O | loopbaanadvisering. Sinds 1998 ben ik NOLOC-gecertificeerd loopbaanadviseur. Door de jaren heen verdiepte en specialiseerde ik me in keuzeprocessen. De vraag ‘Hoe maken mensen keuzes?’ heeft mij altijd geïntrigeerd. Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het maken van belangrijke persoonlijke keuzes. Mijn opleiding en ervaring maken mij tot de gedreven en betrokken coach, die weet wat jij nodig hebt om succes en plezier in je werk te krijgen en te behouden.

"NIEUWSGIERIGHEID IS DE BESTE EIGENSCHAP WAARMEE WE GEBOREN WORDEN."

leef je droom

Na 18 jaar als loopbaancoach voor diverse bedrijven in loondienst gewerkt te hebben, besloot ik in 2013 mijn baan op te zeggen om mijn droom na te jagen: een eigen loopbaancoachingsbureau. Dat heeft me nóg meer werkplezier gegeven.

Mijn grootste drijfveer is mijn nieuwsgierigheid. Het zet mij aan tot het stellen van vragen en tot onderzoeken. Het zorgt ervoor dat ik blijf leren en me blijf ontwikkelen. En het leidt tot verbinding met andere mensen. In mijn werk prikkel ik de nieuwsgierigheid van mijn cliënten, zodat ze zelf gaan onderzoeken hoe hun wensen en dromen een plek kunnen krijgen in hun werk en leven.

PERSOONLIJKE AANDACHT | MAATWERK

Professionaliteit gaat bij mij hand in hand met persoonlijke benadering. Ieder mens is anders en heeft dan ook andere begeleiding nodig. Daarom zijn de trajecten altijd maatwerk. Ik zet me in voor het allerbeste resultaat en verwacht dat ook van jou.  Vanuit oprechte interesse en betrokkenheid zoom ik in op alles wat nodig is om dat mooie resultaat te halen.

In het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek staat jouw loopbaanvraag centraal en bepalen wij samen het doel van het traject. Vervolgens doe ik je een voorstel voor een begeleidingstraject met aantal sessies en verwachte doorlooptijd. Indien je werkgever betaalt gaat dit voorstel met jouw toestemming naar je werkgever.

HET WINDMOLENMODEL

Succes en plezier in je werk / loopbaan kun je bereiken door het maken van de juiste keuzes. Maar kiezen is moeilijk. Daarom heb ik het Windmolenmodel ontwikkeld. Het geeft je steun en sturing bij het maken van je eigen keuze. Het is de basis voor mijn begeleiding.

De Windmolen staat model voor een volledig keuzeproces. 

Achter dit Windmolenmodel zit een methodiek voor keuzebegeleiding met bijbehorend werkmateriaal, opdrachten en werkvormen.

“BETER SPIJT VAN WAT JE HEBT GEDAAN, DAN VAN WAT JE NIET HEBT GEDAAN.”

LEEF JE DROOM

ADRES

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

LEEF JE DROOM

expertise

Noloc erkend loopbaanprofessional
Algemene Voorwaarden

LEEF JE DROOM

social media