RICHTING GEVEN AAN JE LOOPBAAN

TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP, MAAR WAT?

Wat de reden ook is, als je in je huidige baan geen werkplezier (meer) hebt en ook niet verwacht te krijgen, is het tijd om op zoek gaat naar ander werk. Maar wát dan? 

MyChoice Coaching laat je zien dat er vele mogelijkheden voor je zijn. Je moet ze durven en willen zien. Ze coacht je op het onderzoeken van de verschillende opties zodat je ontdekt welke jou het meest gelukkig gaat maken. Zo helpt ze je om richting te  geven aan je loopbaan. 

LOOPBAANKEUZES

MyChoice is gespecialiseerd in keuzebegeleiding en heeft een eigen methodiek ontwikkeld voor het maken van keuzes: het Windmolenmodel.

Via deze methodiek helpt ze je met het vinden van een nieuw loopbaanperspectief. Je krijgt géén test of direct advies. Het gaat er om dat je je eigen keuze maakt. Wat MyChoice wel doet, is jou hierin stapsgewijs begeleiden via individuele gesprekken en werkmateriaal. Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kunt. Van daaruit krijg je zicht op je wensen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zo word je stap voor stap gecoacht in het maken van je loopbaankeuze. Inclusief een concreet actieplan om de baan van je keuze te realiseren.

WETEN WIE JE ZELF BENT

Pas als je jezelf goed kent, kun je een juiste loopbaankeuze maken. Daarom start het traject met een zelfonderzoek: Wie ben je echt? Wat is belangrijk voor je? Waar word je blij van? Waar krijg je buikpijn van? Waar ben je goed in?  Wat belemmert je? 

Onder het mom van ‘Je bent het product van je eigen verleden’ kan er ook aandacht besteed worden aan je biografie. Dit zogenaamde persoonsprofiel is de basis voor het verdere loopbaantraject.  

OUTPLACEMENT: MEER DAN ONTSLAG

VERANDEREN IS ENG

Bij loopbaankeuzes speelt angst voor verandering altijd een rol. Geef haar niet de hoofdrol! De een meer dan de ander, maar iedereen wil zoveel mogelijk vasthouden aan bepaalde zekerheden en vindt veranderen eng. In die angst is ligt echter jouw verlangen verscholen. Daar maakt MyChoice gebruik van bij het coachen. Zij gaat samen met jou op zoek naar jouw verlangen. Dit wordt uitgangspunt bij je zoektocht naar een nieuwe loopbaanrichting.

“DE KRACHT ZIT IN HOE JIJ TOT JE KEUZE GEKOMEN BENT."

INVESTEER IN DE ONTWIKKELING VAN MEDEWERKERS

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Hoe goed je organisatie ook in elkaar zit, het zijn de medewerkers die het hem doen. Hun werkplezier en betrokkenheid zijn van essentieel belang voor het succes van iedere organisatie. Medewerkers willen groeien in hun werk en hebben perspectief nodig. Door het aanbieden van ontwikkeltrajecten bij MyChoice Coaching geef je ze die kans. Hiermee krijg je medewerkers die duurzaam gemotiveerd en inzetbaar zijn.

MyChoice Coaching is gespecialiseerd in loopbaanontwikkeling en wordt in die hoedanigheid regelmatig ingeschakeld door organisaties.

 

WAT LEVERT HET DE ORGANISATIE OP

Loopbaanbegeleiding door MyChoice Coaching zorgt voor:

  • de juiste persoon op de juiste plaats;
  • minder ziekteverzuim;
  • proactieve medewerkers die verantwoordelijkheid en initiatieven nemen;
  • gemotiveerde medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie;
  • zicht op de ambities en talenten van de medewerkers;
  • een prettige en open werkcultuur.

TWIJFEL IS DUUR

Als een medewerker twijfelt of hij nog wel op de goede plek zit, is hij niet optimaal gemotiveerd en productief. Als dat lang duurt, kan dat schadelijk zijn voor de organisatie. Twijfel is voor de medewerker een signaal dat er iets moet veranderen. Als hier snel op doorgepakt wordt, kan grote schade voorkomen worden. MyChoice coaching gebruikt de twijfel als indicator. Ze coacht de medewerker op het maken van een eigen, gefundeerde en realistische loopbaankeuze. Twijfel maakt dan plaats voor motivatie en daadkracht.

oopbaan BEGELEIDING NODIG

ADRES

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

oopbaan BEGELEIDING NODIG

expertise

Noloc erkend loopbaanprofessional
Algemene Voorwaarden

oopbaan BEGELEIDING NODIG

social media