DE ERVARINGEN VAN ANDEREN

"Gedreven, vakkundig, menselijk, authentiek, zorgzaam, maar bovenal bescheiden! Dat siert Vronie, dus MyChoice coaching."
Marriëtte Vermeulen
Activiteitenbegeleider
"Vronie is een professionele en betrokken coach, die me heeft geholpen om mijn eigen pad uit te stippelen en me niet te laten leiden door wat anderen van mij verwachten. Vronie gaf handvatten om dit pad van alle kanten te belichten en de juiste keuze te maken, namelijk HRM studeren. Voor mij de juiste keuze, waar ik zonder dit traject nooit op uitgekomen zou zijn."
Simone Kouwenberg
Horecamedewerker
"In een prettig contact heeft Vronie mij tools aangereikt en feedback gegeven. In het traject heb ik inzicht gekregen in waar ik plezier uithaal, waar ik goed in ben en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven. Vronie heeft me gestimuleerd om werk te zoeken dat past bij wie ik werkelijk ben en waar ik gelukkig in verwacht te worden. En dat is gelukt!"
Patrick van Esch
Technisch Adviseur Infrastructuur
"Vronie is een warme persoonlijkheid, die met passie haar vak uitoefent. Door het stellen van reflecterende vragen, wist ze me telkens op scherp te zetten. Daardoor heb ik veel inzichten gekregen en een weloverwogen keuze gemaakt met betrekking tot mijn loopbaan: Premaster Gezondheidspsychologie.”
Sanne Robben
Docent VSO
"Vronie liet mij zelf iedere keer het oordeel over mezelf vellen. Dat gaf mij nieuwe inzichten die mij enorm geholpen hebben bij mijn keuze."
Jordan van der Schoot,
Docent
KAN IK JE VERDER HELPEN?

ADRES

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

KAN IK JE VERDER HELPEN?

expertise

Noloc erkend loopbaanprofessional
Algemene Voorwaarden

KAN IK JE VERDER HELPEN?

social media