HOE KEUZES JE LEVEN BEPALEN

Vronie Veugelers

passie om mensen te begeleiden

Mijn naam is Vronie Veugelers (1960). Ik ben eigenaar en oprichter van Mychoice Coaching.

Mijn loopbaan begon als juf voor de klas. Na vijf jaar ruilde ik al mijn zekerheden in om een wereldreis te maken. Ik wilde meer zien van de wereld, mensen ontmoeten en culturen ontdekken. Na twee en een half jaar gereisd te hebben, besloot ik het roer om te gooien. Tijdens mijn reis ondervond hoe het was om sturing te geven aan mijn leven door het maken van eigen keuzes. Dat voelde heel goed. Toen ik na twee en een half jaar weer terug in Nederland kwam, besloot ik mijn leven anders in te richten en mijn loopbaan in eigen hand te nemen.

Ik schoolde me om richting HR | P&O | loopbaanadvisering. Sinds 1998 ben ik NOLOC-gecertificeerd loopbaanadviseur. Door de jaren heen verdiepte en specialiseerde ik me in keuzeprocessen. De vraag ‘Hoe maken mensen keuzes?’ heeft mij altijd geïntrigeerd. Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het maken van belangrijke persoonlijke keuzes.

Mijn opleiding en ervaring maken mij tot de sensitieve en betrokken coach, die weet wat jij nodig hebt om succes en plezier in je werk te krijgen en te behouden.

"Nieuwsgierigheid is de beste eigenschap waarmee we geboren worden."

leef je droom

Na een carrière in het bedrijfsleven bij diverse grote onderwijsinstellingen, heb ik de keuze gemaakt om mijn baan op te zeggen en mijn droom als loopbaan coach na te jagen. Dat gun ik iedereen.

Mijn grootste drijfveer is mijn nieuwsgierigheid. “Nieuwsgierigheid zet mij aan tot het stellen van vragen en tot onderzoeken. Het zorgt ervoor dat ik blijf leren en me blijf ontwikkelen. En het leidt tot verbinding met andere mensen.”

In mijn werk prikkel ik de nieuwsgierigheid van mijn cliënten, zodat ze zelf onderzoeken hoe hun wensen en dromen een plek kunnen krijgen in hun werk en leven.

persoonlijke aandacht | maatwerk

Professionaliteit en persoonlijke benadering gaan hand in hand in mijn werk. Ieder mens is anders en heeft daarom een andere begeleiding nodig. Daarom zijn mijn trajecten altijd maatwerk. Ik zet me in voor het allerbeste resultaat en dat verwacht ik ook van jou. We doen het samen. Vanuit empathie en betrokkenheid zoom ik in op alles wat nodig is om dat mooie resultaat te halen.

In het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek staat jouw loopbaanvraag centraal en bepalen wij samen het doel van het traject.

  • Duur van een coachingstraject: meestal zes gesprekken van anderhalf uur in twee tot drie maanden;
  • Het maken van een reële planning;
  • Einde traject: evaluatie en bespreken waar eventueel nog behoefte aan is.

WINDMOLENMODEL

Ik werk met het Windmolenmodel©. Ik ontwikkelde deze methode vanuit eigen ervaring. De Windmolen staat model voor een volledig keuzeproces. Het is de basis voor de begeleiding van MyChoice Coaching.

Het model biedt steun en sturing bij het maken van een eigen gefundeerde keuze. Dit heeft een positief effect op de kwaliteit van de keuze. 

Achter dit Windmolenmodel© zit een methodiek voor keuzebegeleiding met bijbehorend werkmateriaal, opdrachten en werkvormen. 

“Beter spijt van dingen die je hebt gedaan, dan van wat je niet hebt gedaan.”

ADRES:

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

EXPERTISE:

Noloc erkend loopbaanprofessional
Privacy wetgeving

SOCIAL MEDIA: