loopbaanbegeleiding

TIJD VOOR DE VOLGENDE STAP, MAAR WAT?

Wat de reden ook is, als je in je huidige baan geen werkplezier (meer) hebt en ook niet verwacht te krijgen, is het tijd om op zoek gaat naar ander werk. Maar wát dan? 

MyChoice Coaching laat je zien dat er vele mogelijkheden voor je zijn. Je moet ze durven en willen zien. Ze coacht je vervolgens op het maken van een keuze.

LOOPBAANKEUZES

MyChoice is gespecialiseerd in keuzebegeleiding en heeft een eigen methodiek ontwikkeld voor het maken van keuzes, genaamd het windmolenmodel.

Via deze methodiek helpt ze je met het vinden van een nieuw loopbaanperspectief. Je krijgt géén test of direct advies. Het gaat er om dat jij je eigen keuze maakt. Wat MyChoice wel doet, is jou hierin stapsgewijs begeleiden via individuele gesprekken en werkmateriaal. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid, je wensen en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Je wordt gecoacht in het maken van je loopbaankeuze. Inclusief een concreet actieplan om je droombaan te realiseren.

weten wie je zelf bent

Pas als je jezelf goed kent, kun je een gedegen loopbaankeuze maken. Daarom start het traject met wezenlijke vragen over jezelf, zoals: Wat is belangrijk voor je? Wat fascineert je? Waar droom je van? Waar krijg je buikpijn van? Waar ben je goed in? Wat drijft je? Wat houdt je tegen? Wat is je levensmotto? En onder het mom van ‘Je bent het product van je eigen verleden’ kan er ook aandacht besteed worden aan je biografie.

Dit zogenaamde persoonsprofiel is de basis voor het verdere loopbaantraject.   

angst voor verandering

Angst voor veranderingen en de hang naar zekerheid spelen altijd een rol bij loopbaankeuzes. Veranderen is nou eenmaal eng. MyChoice houdt haarfijn in de gaten dat deze factoren niet de hoofdrol gaan spelen.

“De kracht zit in hoe jij tot die keuze gekomen bent."

INVESTEER IN DE ONTWIKKELING VAN MEDEWERKERS

DUURZAAM INZETBARE MEDEWERKERS

Medewerkers vormen de kern van uw organisatie. Hun werkplezier en betrokkenheid is van essentieel belang. Met name de gedreven medewerkers willen groeien in hun werk en hebben perspectief nodig. Dit kan door het aanbieden van ontwikkeltrajecten. Hiermee krijg je medewerkers die duurzaam gemotiveerd en inzetbaar zijn.

MyChoice Coaching is gespecialiseerd in loopbaanontwikkeling en wordt in die hoedanigheid regelmatig ingeschakeld door organisaties.

Wil je weten  hoe MyChoice Coaching werkt? Bel of mail voor een gratis kennismaktingsgesprek.

wat levert het de organisatie op

Loopbaanbegeleiding door MyChoice Coaching zorgt voor:

  • de juiste persoon op de juiste plaats;
  • een helder keuzeproces  en de werknemer een gefundeerde keuze laten maken over de loopbaan;
  • een reële planning en maakt inzichtelijk wat er nodig is om de doelstelling te realiseren;
  • een organisatie en medewerkers die weten wie waar voor staat en het is duidelijk waar de verantwoordelijkheden liggen voor werk en loopbaan;
  • gemotiveerde medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie;
  • een prettige en open werkcultuur.

TWIJFEL

Als een medewerker twijfelt of hij nog wel op de goede plek zit, is hij niet optimaal gemotiveerd en productief. Als dat lang duurt, omdat hier -vaak door tijdgebrek- te weinig aandacht voor is, kan dat schadelijk zijn voor de organisatie. Twijfel is voor de medewerker een signaal dat er iets moet veranderen. Hier moet op doorgepakt worden om die twijfel niet te lang te laten duren, zodat grote schade voorkomen kan worden. MyChoice coaching gebruikt de twijfel als indicator. Ze coacht de medewerker op het maken van een eigen, gefundeerde en realistische loopbaankeuze. Dit maakt snel een einde aan twijfel, die plaats maakt voor motivatie en daadkracht.

ADRES:

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

EXPERTISE:

Noloc erkend loopbaanprofessional
Privacy wetgeving

SOCIAL MEDIA: