DE ERVARING VAN ANDEREN

Dankzij dit traject heb ik het plezier en de drive hervonden: thuis en op het werk."
Met Vronie heb ik eerst gekeken naar een stukje verleden. Wie ben ik en waar kom ik vandaan? En vervolgens waar mijn krachten liggen, welke competenties ik bezit.
Vronie laat je aan de hand van uitdagende opdrachten een eigen visie op je toekomst ontwikkelen."
Je moet er zelf de nodige energie in steken, maar je krijgt er heel veel voor terug.”
De 40-jarige leeftijd naderde, help! Wie ben ik, wat wil ik, wat heb ik nu eigenlijk bereikt? 15 jaar in het onderwijs op een leuke, veilige, kleinschalige vmboschool, een prachtig en gezond gezinnetje. Alles om blij en gelukkig te zijn. Maar wat was mijn energiepeil laag!
We kwamen tot de conclusie niet geheel het roer om te gooien, maar te zorgen voor een nieuwe impuls. 3 dagen werkzaam in het onderwijs, daarnaast op mijn tempo een eigen onderneming starten. Een online store met exclusieve, stoere dames fiets- en hardloopkleding.
Vronie liet mij zelf iedere keer het oordeel over mezelf vellen. Dat gaf mij nieuwe inzichten die mij enorm geholpen hebben bij mijn keuze."
Help, is dit de 40-ers dip?? Twijfels, onzekerheden, schuldgevoelens, onrust staken de kop op.
We zagen elkaar iedere twee weken en hebben een concreet plan van aanpak gemaakt. Prettig een stok achter de deur te hebben, te kunnen sparren en net dat stukje bevestiging te krijgen.
Wat Vronie typeert: Ze is een rustige, meedenkende, zeer betrokken en mensgerichte coach met een actieve luisterhouding. Ik ben haar erg dankbaar. Super trots en blij ben ik met mijn eigen webshop www.sportgrietje.nl. Dankzij deze stap heb ik het plezier en de drive, thuis en op school, hervonden."

ADRES:

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

EXPERTISE:

Noloc erkend loopbaanprofessional
Privacy wetgeving

SOCIAL MEDIA: