AFSCHEID NEMEN VAN JE WERK

OP ZOEK NAAR EEN DUURZAME OPLOSSING

Je raakt of bent je baan kwijt. Alle zekerheden vallen weg en je hebt geen zicht op perspectief voor de toekomst. Je ervaart onrecht en voelt je boos, onbegrepen en afgedankt.

Ontslag doet altijd pijn. Met aandacht voor deze gevoelens, helpt MyChoice Coaching je bij het omzetten van deze moeilijke situatie naar een kans. MyChoice Coaching is een outplacementbureau dat gespecialiseerd is in keuzebegeleiding.

De begeleiding gaat verder dan het vinden van een baan. Het gaat immers niet alleen om die nieuwe baan, maar ook om jouw werkplezier en loopbaanperspectief. Vronie zet haar ruime ervaring in om jou met grote betrokkenheid te begeleiden.

EEN Outplacementtraject KAN JE HELPEN

MyChoice Coaching vraagt eerst naar wat er is gebeurd. Wat is de aanleiding dat je afscheid neemt van je huidige werkgever. Dat doet waarschijnlijk veel met je. Wat is hierin jouw rol. Zelfanalyse en inzicht is hierin belangrijk.

Vronie begeleidt je in de richting die je op zou willen gaan. Wat zijn jouw talenten. Wat is de haalbaarheid van alle opties en mogelijkheden. Zijn er zaken die je in de weg staan en kunnen we die weghalen?

Als de keuze voor een andere baan/functie is gemaakt, komt de uitdaging om dit plan te realiseren. Dit kan door netwerken, digitale self-marketing, een goede sollicitatie. Of misschien is er een studie nodig. MyChoice Coaching helpt je hiermee en verleent nazorg.

Gemiddeld duurt een outplacementtraject een half jaar. Het bestaat uit individuele coachingsgesprekken, thuisopdrachten, werkmateriaal en eventueel training.

"soms is een duw nodig om te gaan doen wat je werkelijk wilt."

ONTSLAG IS onvermijdelijk

gedwongen vertrek

Outplacement biedt meer dan een ‘gewoon ontslag’. Het toont aan dat de werkgever betrokken is bij de medewerker en hem/haar verder wil helpen.

Medewerkers ontslaan is niet leuk. Of het nou gaat om reorganisatie, disfunctioneren of ziekte, het is altijd vervelend. Vaak gaat ontslag gepaard met weerstand, onbegrip en soms zelfs een conflict. MyChoice Coaching zet deze weerstand om in een kans en laat de medewerker inzien en ervaren dat hij/zij een keuze heeft. Zodra de medewerker zich dat realiseert is de weg vrij voor het vervolg.

FULL COMMITMENT

‘Full Commitment’ vergroot en versnelt de kans op werk. Het is heel verleidelijk om bij outplacement meteen te gaan solliciteren. Maar meer tijd nemen voor jezelf en begeleiding bij het keuzeproces leidt tot sneller (en beter!) werk vinden. Zeker in deze tijd maken ‘overtuiging’ en ‘motivatie’ het verschil.

Het maakt dat werkgever en werknemer beter uit elkaar gaan en dat is goed voor beide partijen.

ADRES:

Eemweg 39
5215 HM ‘s-Hertogenbosch

EXPERTISE:

Noloc erkend loopbaanprofessional
Privacy wetgeving

SOCIAL MEDIA: